četvrtak, 3. listopada 2013.

Tužna prića - Magijom spalila loše uspomene



U jednom manjom gradu Pressbaum u Austriji, blizu Beča, živela je obična porodica - mama Đurđa, tata Milutin, sin Strahinja i čerka Zorana.

Mama Đurđa se je na poslu spetljala sa jednim mlađim austrijancem Rupertom, potajno se zaljubila. Nije htela da ostavi decu i muža jer je to greh, a strast između nje i Ruperta je bila sve jaća.

Jer nije mogla ni na jednu ni na drugu stranu, odlučila je da ide kod poznatog belog Maga da joj napavi ćini da joj muž i deca ne saznaju. Tako je mogla da uživa bez straha da če izgubiti porodicu.

Prošle su dve godine i strast je počela da se hladi, saznala je da ju Rupert vara sa plavom kolegicom (Helgom) sa posla. U besu je razbila svoj telefon i opet otišla kod Maga.

"Moraš ih razdvojiti on je moj, previše sam uložila u ovo i previše reskiram da bi me on ovako zezao u glavu" rekla je Đurđa. Mag: "Vidim u kartama nešto strašno, bolje prekini sa tim, neču ti moći pomoći ako ovako nastaviš" i dodao "mislim da je vreme da okreneš novi list. Napraviću ti da upoznaš novog ljubavnika. To je sigurnije."

I tako je Đurđa po savetu Maga otišla na obalu Dunava i zapalila sve slike Rupeta i nje. Prošlo je još par meseci ali ona nikako da zaboravi. Magu je rekla da hoće da baci Crnu Magiju na ljubavnicu. Nerado je to uradio i opozorio ju. "Ako bacaš Magiju na nekog vratiće se nazad, to je ko bumerang!". "Svejedno mi je."

Posle rituala u kojem su žrtvovali zmiju, 2 žabe i pili njihovu krv počele se dešavati čudne stvari. Ljubavnica se teško razbolela, dobila visoku temeraturu, zapalenje pluča, strašan kašalj...

Nije mogla da ustane več deseti dan i onda odjedanput izbio požar u kojem su umrli i ona i Rupert. Đurđi je puklo srce i do kraja života je ostala nesrećna. Sve Magije koje je bacila, spojile se i rezultat je bila ova tužna tragedija. Strašno.

Nema komentara:

Objavi komentar