četvrtak, 3. listopada 2013.

Omađijan predmet za vraćanje ljubavi - Zmijsko oko


Milorad je bio u vezi sa Suadom, uskoro je planirao veridbu jer je osećao da je ona ljubav njegovog života. Iznanada ju je ostavio, izvređao bez razloga i zaboravio. Suada je plakala dan i noć i nije mogla da dodje sebi.

Jedno jutro dok je išla da kupuje mleko srela je komšinicu koja joj je rekla da se Milorad zabavlja sad sa razvedenom ženom starijom od njega 8 godina. Ona se prosto šokirala i pomislila da je u pitanju Magija jer je Milorad uvek pričao da voli mlade devojke.

Odlučna da ga vrati Suada obratila se vračaru. Donela je njegovu sliku iz koje je vračar potvrdio da je Milorad pod teškom Crnom Magijom. Razvedena žena se zvala Marija i bila je jako usamljena i nesrećna i htela je na silu da nađe nekog. Milorada je srela slučajno na lokalnoj pumpi kad joj je pukla guma i Milorad joj je pomogao. U kola mu je bacila ispod sedišta zmijsko oko otrovano na dodir.

Vračara je rekla da mora Suada da pronađe oko i baci u Dunav. Kad je pala noć punog Meseca, Suada je potajno došla do Miloradove kuće i čekala da se ugase svetla. Kad se to desilo ušla je u garažu i na sreću vrata od kola su bila otključana. Pipala je u mraku sa rukavicom ispod sedišta i zagrabila omađijano oko. Brzo je istrčala iz garaže i nije se zaustavljala dok nije došla do Dunava.

Plačući je bacila oko u reku : "Nek se vrati nanuđeno zlo, zmijo kreni". Vidno uzbuđena Suada se vratila kući. Rano ujutro pozvala je vračara koji joj je čistitao na uspehu: "Čim izbaci ovu prokletu Mariju iz kuće kuca na tvoja vrata, čestitam!" #Sujeverje #Bajalica #Magija #ŽivotnaPrića 

Nema komentara:

Objavi komentar