četvrtak, 3. listopada 2013.

Dušmani mu zapalili lice


Na periferiji kod Beča, u malom gradu Baden, živeo je jedan lepo vaspitan mladić sa svojom porodicom koji se zvao Dušan. Bio je bio lep, u kasnim dvadesetim godima i osetio je vreme da pronađe buduću ženu. Dušanova porodica bila je dobrostojeća, tako da su se devojke mnogo lepile na njega. Uvek ga je mučilo koja ga voli zbog njega samog, a ne zbog njegovih para.

Devojke su ga zivkale, devojkine drugarice su mu se nabacivale, ostavljale mu tanga gaće u ruke, čak je i njegova rođaka bila zaljubljena u njega. Dušan je bio mlađa verzija George Clooneya.
Jednog petka uveče u klubu je video prelepu plavušu koja mu se jako dopala. Častio ju je pićem i započeli su zabavan razgovor. Devojka se zvala Anđela, bila je visoka lepotica, plavih očiju i dugih nogu, živela je u Francujskoj a poreklom je bila iz Bosne, iz Kaknja.

Dušan nije ni slutijo da je Anđela opasna žena, koja radi za kriminalce i da ju je poslao bivši Dušanov poslovni partner Đole koji je izgubio sve pare zbog loše investicije. Kriv mu je bio baš Dušan jer je on nagovorijo oca da mu ne kaže da je taj posao bilo zamka.

Đole je iznajmijo Anđelu, inače visoko plaćenu prostitutku, da zavede Dušana i da ga natera da joj kaže broj sefa u kojem stoje velike pare. Sve se tako desilo, ali Dušan nije nikako hteo da otkrije nikakvu šifru od sefa ili bilo koju korisnu informaciju. Posle par meseci Đole je počelo da gubi strpljenje i počeo je da smišlja drugi plan.

Jedan od važnih Anđelinih klijenata je bio tadašnji predsednik Francuske Nicolas Sarkozy. To se je držalo u najstrožijoj tajni pošto je bilo predsednik oženjen sa Carlom Bruni, koja je u to vreme bila trudna. Jedanput u pola godine pozvao je njenog zavodnika jer je poželeo njeno društvo. Anđela nije mogla da odbije, pa je slagala Dušana da ide kod koleginice na selo. Dok je Anđela zabavljala predsednika, Dušan ju je pratio i saznao da ga vara. Od besa je poludeo i izbacio je iz svoje prelepe kuće. Anđela nije znala šta sad da radi pošto joj Dušan više ne veruje.

Đoletu je predložila da se posluže Magijom kao najsigurniji način da dođu do uspeha. Anđela je znala za jednu ciganku prostitutku koja se bavila bacanjem čini, zamolila je Đoleta da joj da par stotinjak evra da joj plati. Ciganka joj je rekla da mora da joj donese u bočici suze devojčice device da može da nabaja najjaču Magiju. Anđela i Đole su išli ulicom iz jedne škole, gde su ugledali malu devojčicu Saru i oteli je. Zamaskirani su uzeli devojčicu i maltretirali je i šamarali da zaplače. Dok je mala plakala skupljali su suze u bočicu. Malu su vratili ispred škole ubijenu od batina.

Ciganka je uzela lepu svilenu maramu, prosula suze i zabajala. Anđeli je rekla: "Pokloni ovo maramu nekome koga želiš da zaslepiš i da mu uzmeš sve. Nađi način da se njom obriše po obrazu." Anđela je zvala Dušana i rekla da joj oprosti, nek idu na večeru.

Dušan je posle dve nedelje pristao jer je video da je mnogo voli i potajno hteo da joj oprosti. Na večeri Anđela se njemu izvinila i objasnila da ju je predsednik ucenjivao stalno jer joj je dao neke pare i osećala se dužna da se odazove pozivu. Počela je da plače i Dušan joj je oprostio. Počeo je i on da plače i tako mu je Anđela dala svilenu maramicu, a on obrisao lice. U trenutku je počelo lice da mu gori, svi su skočili. Dušana su odvezli u bolnicu, bio je u omađijanom stanju i šta god si ga upitao odgovorio je istinom. Anđela je iskoristila trenutak i pitala ga za šifru od sefa. Rekao joj: " 995KM 64e 5866 IOLL3L3".

Andjela je brzo otišla u njegovu kuću otvorila sef i ukrala 1,5 milon evra, dijamantski nakit i druge dragocenosti. Ukradeno blago je dala Đoletu, a on ju je poslao na sledeću žrtvu. Dušan se nikad nije oporavio, zatvorili su ga u psihijatrijsku bolnicu u Beču. #ŽivotnaPrića #CrnaMagija 

1 komentar:

  1. PRAZNAN:

    Wooow, ja sam Gloria Meyers, želim da podelim svoju životnu priču svetu o tome kako sam dobio muža, pre svega vratio sam svoju sreću, mislio sam na oglas jednog dr ogundelea na internetu o tome kako on pomaže dami vratite joj momka nazad, pa moram da stupim u kontakt sa njim da pomognem da vratim svoj brak, moj muž me je ostavio na 5 godina braka, jer mu se porodica i prijatelji ne sviđaju, i traže ga da dobije još jednu damu, ali kada kontaktirajte dr Ogundelea za pomoć, rekao mi je da se opustim da će mi pomoći, Dr Ogundele je vratio mog muža koji me je ostavio 5 godina za samo 24 sata, Ovo je moćna čarolija u kojoj nikada nisam videla ništa poput ovoga u svom životu, vratio mi je mog muža za samo 24 sata i rekao mi da ću imati svoje dete, danas imam bebu od 1 godine, ovaj čovek je sjajan, u slučaju bilo kog kome je potrebna pomoć i želite ga kontaktirati može doći do njega putem: Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com, Viber Broj: +27638836445. Broj koda: +2349065101630.

    OdgovoriIzbriši