četvrtak, 3. listopada 2013.

Omađijan predmet - Mrtvi cvet za ukradeno bogatstvo


U Priboju je živela porodica Jakupović kojoj se svake godine desilo neko zlo. Majka Senada i otac Fahrudin imali su petoro odrasle dece Asima, Adnana, Merimu, Anelu i Fadila.

Porodica je imala veliko imanje gde je stajala vila od 1000 m2 sa velikim bazenom i teniskim igralištem. Jakupovići su se bavili trgovinom i bili jako uspešni; bili su vlasnici fabrike mleka, par pumpi, imali su apartmane na Kopaoniku, u Americi su bili vlasnici par prestižnih restorana.

Otac je našao nove poslovne partnere u Turskoj i dogovorio se za novi posao za gradnju hotela, a deo dogovora je bio da uda svoje ćerke Merimu i Anelu za sinove turksog partnera Omera. Malo je znao da su turski partneri prevaranti i da nemaju ni evra u džepu.

Turska porodica Omera Yaşargila, koja je htela da se obogati na njihov račun koristeći Magiju Iluzije, stavila je Sihir (koje je napravila kod najcrnijeg turskog Sihrbaza) u Cvetni aranžman kojeg su poklonili za veridbu Anele i Halita. Kad je sihir stigao u njihovu vilu, prvo je popucao plafon u kujni bez ikakvog razloga. Nije bio ni zemljotres, a vila nova pa su se svi čudili.

Dok su išle opravke u vili, zid je opet popucao. Sledeći dan je iz svih wc šolji počela da izbija kanalizacija i nastao je opšti haos.
U roku od par nedelja cela porodica Jakupović je počela da gubi razum; majka Senada je trpela nesanicu i doživela nervni slom zbog koje je morala da ide na lečenje na psihijatriju. Otac Fehrudin je iznenada počeo da perverzno fantazira o maloletnim ćerkama pa se noću tukao kaišem po leđima da otera grešne misli. Sinovi su počeli nenormalno da piju i drogiraju se.
Ćerke su bez reči po ceo dan gledale kroz prozor.

Omer je svaki dan tražio da se mu uplati neka lova za venčanje Anele i Halita. Svako jutro je pozvao Fahrudina da mu uplati 10.000 do 20.000 Evra jer je znao da Sihr deluje tako da će polako preuzeti sve Jakupovićeve pare. Otac Fahrudin je omađijan davao pare bez problema nesvestan šta se dešava. Plan Omera je bio da sve pare se legalno prenesu na njegovu porodicu a ona će celu porodicu ubiti da sakrije dokaze.

Jedina na koju je Magija manje delovala bila je ćerka Merima koja je nosila zaštitu, Hodžin zapis. U jednom trenutku doživela je prosvetljenje i brzo potražila najjačeg Belog Maga u regionu.

Čarobnjak je došao u vilu i sa viskom tražio izvor zla i našao je u cvetnom aranžmanu. Brzo su on i Merima otišli na reku Taru i uzeli sa sobom žrtveno jagnje. Sihr su zapalili i bacili u reku, jagnje su žrtvovali i pili njegovu krv da sklone zlo.

Dok se Magija skidala počela je strašna oluja, Merima je brzo odjurcala kući i videla celu porodicu kako zbunjeno gleda oko sebe i čude se šta se desilo: "Tata ovaj Omer nas je prevario, našli smo Sihir u kući, krao nam pare i na kraju hteo da nas ubije!" Porodica Jakupović se zagrlila, plačući se zahavalila Bogu što je živa. Fahrudin je kasnije tužio Omera i dobio tužbu. Omer je dobio 15 godina zatvora. #CrnaMagija #Magija #ŽivotnaPrića

Nema komentara:

Objavi komentar