četvrtak, 3. listopada 2013.

Magija mrtvačkog zuba


Slavica je bila razvedena gospođa u četrdesetim godinama, šokolovala je dvoje dece u malom selu kod Svrljiga. Bivši muž je bio ljut na nju što je ona uzela zajedničku kuću posle razvoda. Slavica se svaki dan tresla on muke i njegovih pretnji.

Neki dan je primetila da joj nestalo zlato. To ju je mnogo potreslo, nakit je imao nepecenljivu vrednost. Ubrzo je saznala da se njen 13- godišnji sin drogira i da je upao u loše društvo. Bivši muž je došao pijan i pretukao ju toliko da je završila u bolnici.

U bolnici stanje se pogoršalo; stalno je povračala krv. Ujutru je našla crnu kožnu kesu ispod jastuka i na njeno zaprepašćenje našla star zub. Slavica je u tom trenu videla da je u njen život stiglo zlo. Brzo je sredila da dođe vračara Svetomira kod nje u bolnicu.

Svetomira je uzela visak i prepoznala da je reč o mrtvačkom zubu palog vojnika iz Ćele Kule kojeg je duša napadnuta od demona. Iznad Slavičene kuće stoji crn oblak Magije vidljiv samo osetljivim ljudima.

"Ovo zlo potiče od muževe ljubavnice Ljubice koja ti je omađijala muža da ti sve uzme" rekla je i nastavila "sad je stavila mrtvački zub ispod jastuka jer želi tvoju smrt!".
Slavica je počela da plače, ne zna šta da radi: "Kome sam ja šta zgrešela da se mi sve ovo dešava, bože bože moj".
Slavica je pala na pod, vračara ju brzo podigla "Ne brini se dušo ja ču da skinem ovo zlo i onda če sve biti u najboljem redu" i nastavila "Ovaj zub vratićemo Ljubici, onda je Magija prekinutna a njoj se vrača troduplo".

Ljubica se za mesec dana imala saobračajnu nesreću u kojoj je poginula. Prića se tragićno završila jer je igranje sa Magijom jako opasno. Oko za oko, zub za zub. #crnamagija

1 komentar:

  1. IZA OVE ŽENE STOJI 25 GODINA ISKUSTVA I USPEŠNOG POMAGANJA LJUDIMA. SPASILA JE MNOGE, POMOĆI ĆE I VAMA. ONA VAM SLUŽI ZA SPASENJE DUŠE, ŠTITI I DAJE SNAGU, DONOSI BLAGOSTANJE, POMAŽE U BORBI PROTIV ZLIH SILA, SKIDA CRNU MAGIJU, DAJE ZAŠTITNE AMAJLIJE KOJE ŠTITE POJEDINCIMA I AMAJLIJE KOJE ŠTITE CELU KUĆU, LEČI BOLESTI ZAVISNOSTI – SVAKU MUKU, PATNJU I DUŠEVNA STANJA, VRAĆA VERU, NADU, VOLJU ZA ŽIVOTOM, VOLJU I NAPREDAK U RADU. REŠAVA LJUBAVNE I BRAČNE PROBLEME, SPAJA RASTAVLJENE I VRAĆA IZGUBLJENE. PUNO JE OSOBA KOJE NEMAJU SREĆE, PUNO JE I ONIH KOJI NE UMEJU DA PREPOZNAJU SVOJU SREĆU. AKO JE OSOBA USAMLJENA I NIKAKO NE USPEVA DA NAĐE SVOJU SRODNU DUŠU ILI SE UVEK ZLOPATI U VEZAMA, ONDA SE RADI O MAGIJI POZNATIJOJ KAO “ZAKLJUČANA SREĆA”. OVU SRAMNU RABORU PRAVE ONI KOJI ŽELE DA VAM NAPAKOSTE I UNIŠTE LOZU. NE PROVODITE DANE U SAMOĆI JER ZORKA MOŽE DA VAM POMOGNE I “OTKLJUČA SREĆU”. ZORKA SA VELIKIM USPEHOM RADI NA DALJINU.

    SKIDANJE CRNE MAGIJE.

    SKIDANJE UROKA.

    VRAĆANJE LJUBAVI.
    ZOVE SE RENATA ONA MI POMOGLA PUNOO PUNOOOO ZAHVALNA SAM JOJ DO NEBA..EVO BROJA+385923813830 viber wcp.

    OdgovoriIzbriši