četvrtak, 3. listopada 2013.

Švedski Sihir - Šejtan u čerkama


Otac Abdullah živeo je u Onsali, Švedskoj i bio je ponosan otac tri čerke Sanele, Merime i Muhareme. Ali nešto je falilo. Sin naslednik. Nikako da dobije sina, a to ga je mnogo bolelo.

Posumljao je da mu je neko napravio sihr ili da su ga obuzeli džini, taj problem je morao odma da reši. Otišao je kod stručnjaka za Magiju i on mu je utvrdio da je napravljen sihir njegovoj ženi Asimi da rađa samo žensku decu.

Saznao je da mu je Mađiju nabacila rođaka Fatma sa kojom je odbio da se ženi jer je ružna. Kad bi video da ne može da dobije sina, oženio bi se ponovo sa njom.

A najgore svemu, njegovu decu je opseo šejtan. Čerke mora da se spasu pod hitno. U trenurku besa hteo je da zadavi rođaku Fatmu ali to bi napravilo još veće zlo.

Čerke su postale jako neposlušne, počele da se izazovno ponašaju, ekstremno šminkaju, stavljaju pirsing, tetovaže i to je bilo taj šejtanski znak.

Odveo ih na isteravanje šetjana. Sat i po su devojčice puštale životinjske glasove, psovale i imale napade. Na sreću sve se je rešilo bez posledica, ali nisu svi te sreće... #Sihir #Šejtan #Džin

Nema komentara:

Objavi komentar