četvrtak, 3. listopada 2013.

Milan pomogao Dragani i Ivanu da ostanu zajedno


Milanova specijalnost je pronalaženje srodne duše, što radi pomoću posebnih magijskih rituala kojima pomaže i da ljubavnici ostanu zajednu.

Ivan i Dragana bili su zajedno 9 godina. Veza je imala svoje uspone i padove ali zadnja godina im je bila stvarno katastrofa. Svađe, tuca, nemir, manjak privlačnosti, loš seks, neslaganja, nesuglasice, nepopust
ljivost, nerazumevanje.

Milan Tarot je otvorio karte i video da Dragana ima prokletstvo od bake koja se vuće iz kolena u koleno. Da bi se skinulo ovo “besno” prokletstvo Milan je poslao Draganu da ode u noći punog Meseca u ponoć na potok, sa sobom nek nosi pramen kose Ivana, bakin prsten i krv pevca. Posebnom bajalicom posipala je krv na prsten i pramen kose, zatim ih bacila u potok.

Magija se skinula, Dragana je mogla ovo predvideti ako bi otvorila Tarot ranije. U kartama se je jasno videlo da je ovo sudbinska ljubav koju uništava prokletstvo. Ivanu i Dragani je krenulo na bolje.

Ako sa nekim tek počinjate vezu dobro je da se uradi Tarot analiza da se utvrdi kakvo je stanje i da li je nešto na bačeno na vas, da li je od Boga, jednostavno da li je ovo sudbinska ljubav ili ne. #Magija #ŽivotnaPrića 

Nema komentara:

Objavi komentar